Prepustite svoju reviziju našim ovlaštenim revizorima i njihovim asistentima s bogatim iskustvom stečenim u 28 godina rada s domaćim i stranim tvrtkama te konsolidiranjem velikih grupa.

Usluge revizije pružamo proračunskim korisnicima, udrugama, te korisnicima sredstava iz fondova EU.

Kao članica Nexia International pružamo podršku i na globalnoj razini.

Koju vrstu revizije trebate

Bilo da se radi o reviziji financijskih izvještaja, revizorskom uvidu, posebnim revizijama u svrhu povećanja temeljnog kapitala i statusnih promjena ili forenzičnom računovodstvu, naš stručni tim vas spretno i informirano vodi kroz proces definiranja vaših potreba.

Naš pristup i posvećenost kvaliteti revizije

Svakom klijentu pristupamo individualno, uzimajući u obzir specifičnosti poslovanja. U fokusu su nam zahtjevi vezani uz financijsko izvještavanje, upravljanje rizicima, te transparentnost. To nam omogućava da klijentima osiguramo kvalitetniji pristup u odnosu na samo revidiranje financijskih izvještaja. Pravovremenim utvrđivanjem nedostataka u procesu upravljanja rizicima, mogu se spriječiti svi neželjeni procesi vezani uz prijevare u pojedinom društvu.

Imamo višegodišnje iskustvo i praksu financijskog izvještavanja sukladno različitim okvirima (Hrvatski standardi financijskog izvještavanja, Međunarodni standardi financijskog izvještavanja, US GAAP-ovi i ostalo).

Naš revizorski tim

Osnova tima su ovlašteni revizori s certifikatom Hrvatske revizorske komore. Timovi se ne mijenjaju za vrijeme revizije, pa u svakom trenutku možete dobiti praktičan i razumljiv odgovor na svako pitanje. Naši timovi su konstantni, te se na ovaj način osigurava kvalitetniji protok informacija između revizijskog tima i klijenta, ali i ubrzava shvaćanje i potrebe pojedinog klijenta. Sukladno potrebama određenog klijenta uključujemo porezne i pravne stručnjake, čije znanje i iskustvo, uz opservacije revizora, dovode do prijedloga poboljšanja poslovanja.

S klijentima se komunicira jasno i otvoreno, sa željom da razumijemo zahtjeve u poslovanju, osiguramo neophodno povjerenje u zajedničkom, kritičnom i konstruktivnom dijalogu. Ovim pristupom, osiguravamo optimizaciju procesa i brzo provođenje neophodnih mjera.

Usvojili smo inozemnu revizijsku praksu koja omogućava fokus na pozicije i transakcije koji se vezuju uz veći stupanj rizičnosti. Prepoznajemo nove poslovne procese i prije razumijevanja istih od strane uprave. Trudimo se navoditi svakog klijenta kako bi izbjegli bilo rizike u poslovanju.

Obratite nam se s povjerenjem. Tim iskusnih i pouzdanih revizora proći s vama sve do zadnjeg zareza.

Za vas radimo:

  • Zakonske revizije financijskih izvještaja i konsolidacija
  • Dobrovoljne revizije financijskih izvještaja
  • Revizijski uvidi financijskih izvještaja
  • Revizije za posebne svrhe (povećanje temeljnog kapitala, statusne promjene)
  • Forenzično računovodstvo
  • Izrade studija transfernih cijena
  • Due diligence
Kontaktirajte nas