Kopun grupa nudi cjelokupnu uslugu vođenja računovodstva, izrade revizije financijskih izvještaja, poreznog i pravnog savjetovanja kao i detektiranja poteškoća u poslovanju i predlaganja mjera za poboljšanje poslovanja.

Pomažemo pri akvizicijama, spajanju i podjeli društava te izradi investicijskih studija.

Pružamo proaktivne usluge i predani smo klijentu. Naš tim stručnjaka usklađujemo s potrebama klijenata i partnera s kojima gradimo poslovne ali i prijateljske odnose. Jednakom strašću njegujemo profesionalnost, trud i individualan pristup klijentu.

Društva Kopun Grupe, Kopun i Kopun d.o.o.; Kopun Revizije d.o.o., osnovana su 1990. i 1993., godine u samom početku razvoja privatnog poduzetništva u RH.

Članica smo Nexia International, globalne mreže nezavisnih računovodstvenih i konzultantskih kompanija koje pružaju usluge revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja. Dovoljno smo mali da možemo pružiti agilnost, kvalitetu i visoki stupanj posvećenosti klijentu, dok kao članica Nexia International možemo biti i dovoljno razgranati da pružimo podršku i prisutnost klijentima i na globalnoj razini. Neovisno o tome što smo članica Nexia Internationala, članovi smo Hrvatske Revizorske komore te smo aktivni kroz Udrugu računovodstvenih i financijskih djelatnika Zagreb, te u udruzi Hrvatski računovođa. Posebnu pozornost posvećujemo praćenju propisa, održavanju stručnih seminara i internoj edukaciji. Kopun Group danas je jedna od vodećih računovodstvenih i revizorskih tvrtki u Republici Hrvatskoj.

U svakome trenutku možete nas kontaktirati i rješiti vaše poslovne izazove. Ako trebate stručnjake razumiju posebnosti vašeg poslovnog okruženja, ali i kako brojke iz tablica pretvoriti u profitabilne odluke, javite nam se.

Možete nas kontaktirati na engleskom te njemačkom jeziku.

  • Naše vrijednosti – Praktičnim, stručnim i proaktivnim pristupom na usluzi smo klijentu.
  • Naša tradicija – Inovativni smo i proaktivni u svemu što radimo, te ponosni na naše početke i uspjehe naših klijenata u 28 godina poslovanja.
  • Naši klijenti – Njegujemo osoban odnos i povjerenje čime je otvoren put prema dugotrajnim odnosima.
  • Globalno povezani – Pomažemo i povezujemo vas globalno kao članica Nexia International vodeće svjetske mreže nezavisnih revizorskih, računvodstvenih i konzultantskih tvrtki.
  • Društveno odgovorno poslovanje – Kopun group od svog začetka njeguje vrijednosti koje imaju ekonomski, društvenom i okolišnom utjecaju te je aktivni sudionik programa UN Global Compact.
Kontaktirajte nas