Kopun Group članica je Nexia International, svjetske mreže nezavisnih i visokokvalitetnih revizorskih, računovodstvenih i konzultantskih tvrtki.

Klijentima osiguravamo Nexia partnerske usluge u više od 115 zemalja, sa 651 uredom širom svijeta. Nexia je jedna od 10 najvećih svjetskih mreža (izvor: IAB World Survey 2018).

Članstvo Kopun Grupe u Nexia International pruža višestruku korist našim klijentima, kao što je pristup međunarodnim stručnim partnerima te računovodstvenim i poreznim stručnjacima u velikom broju država i vodećim poslovnim centrima diljem svijeta.

Nexia posvećuje veliku pozornost kvaliteti svojih članica kroz provođenje redovite kontrole kvalitete svake članice. Neovisno članstvu u Nexiji, članice se potiče na sudjelovanje u lokalnim profesionalnim udruženjima kao i obveznim članstvom u profesionalnim komorama i tijelima.

Kao klijent Kopun Grupe možete biti uvjereni da smo tu za vas.

U svakome trenutku možete računati na našu stručnost, predanost i prisutnost.

Pogledaj brošuru: We are Nexia International

Bliži vama | Closer to you

Aktivna mreža:
Nexia International ima aktivnu mreža partnera koja garantira i olakšava suradnju i pruža učinkovita lokalna i globalna rješenja svakom klijentu.

Usmjereni na partnere:
Tvrtke članice Nexia grupe rade na partnerskoj osnovi, što osigurava kontinuitet, stručnost i dubinsko razumijevanje poslovanja klijenta.

Poslovno orijentirani:
Tvrtke članice Nexia grupe vode ljudi s poduzetničkim duhom koji se dobro razumiju s malim i srednjim poduzećima i vlasnicima.

Podržavamo međunarodni rast:
Članice Nexia grupe pružaju podršku lokalnim tvrtkama tijekom rasta i kroz mrežu Nexia International, te kod ulaza na nova međunarodna tržišta.