PRAVILA I UVJETI KORIŠTENJA

Sljedeća pravila i uvjeti odnosi se na Vaše korištenje ove službene webstranice (www.kopun.hr; dalje u tekstu: web stranica) na koja morate pristati prije korištenja istih. Samim korištenjem web stranica pristajete biti vezani ovim pravilima i uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slažete s prethodno navedenim, molimo prestanite se korisiti ovim web stranicama.

Kopun Group je marketinški termin koji objedinjuje trgovačka društva Kopun i Kopun d.o.o. i Kopun revizije d.o.o.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI / LINKOVI NA VANJSKE WEB STRANICE

Ove web stranice zajedno sa svim svojim sadržajem pružaju se u stanju ˝kakvi jesu˝ te stoga Kopun Group nije odgovorna za sadržaj i pouzdanost vanjskih web stranica za koje osigurava poveznicu. Bilo koja poveznica na vanjsku web stranicu ne znači nužno podržavanje stajališta izražena na njima. Izmjene i dopune sadržaja ove web stranice mogu se unijeti u bilo kojem trenutku i bez ikakve obavijesti korisnicima iste. Nismo odgovorni za moguće posljedice koje proizađu iz korištenja vanjskih web stranica za koje smo naveli poveznicu, te je isključena odgovornost za štetu ili druge gubitke koji proizlaze iz vašeg pouzdanja u naše web stranice i sav njihov sadržaj.

NE PRUŽAMO ODVJETNIČKE USLUGE

Sva pravna mišljenja, članci, novosti i bilo koje druge informacije, služe isključivo u svrhu informiranja i ne zamjenjuju pravne usluge koji pružaju odvjetnici, niti korištenjem ovih web stranica nastaje između nas odnos odvjetnika i stranke.

AUTORSKO PRAVO

Sav sadržaj i prava na ovim web stranicama su pridržani. Dopušteno je koristiti, umnožavati i redistributirati sadržaj na ovim web stranicama isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe. U suprotnom, ukoliko nemate prethodnu pisanu suglasnost od Kopun Grupe, takve radnje su zabranjene za sav sadržaj i materijal na ovim web stranicama za koja Kopun Group polaže autorsko pravo. 

OPĆENITO / MJERODAVNO PRAVO I JURISDIKCIJA

Bilo kakvo neovlašteno korištenje ovih web stranica može biti pravna osnova za naknadu štete ili bilo koju drugu pravnu radnju koja proizlazi iz istog.

Za ove web stranice te pravila i uvjete korištenja mjerodavno je hrvatsko pravo. U slučaju spora koji proizađe iz istih određuje se nadležnost stvarno nadležnog suda u Zagrebu.

NEXIA DISCLAIMER

Kopun Group članica je mreže˝Nexia International˝.

Nexia Intenational je vodeća svjetska mreža nezavisnih računovodstvenih i savjetodavnih pravnih osoba te pruža sveobuhvatan portfelj revizorskih, računovodstvenih, poreznih i savjetodavnih usluga.

˝Nexia international˝ djeluje i pod imenom Nexia International Limited, a koja je pravna osoba registrirana na Otoku Man i upravlja Nexia Internacionalnom mrežom. Registarski broj Nexia International Limited je: 53513C, a adresa sjedišta: Sixty Circular Road, 1st floor, Douglas, Isle of Man, IM1 1SA.

Nexia International Limited ne pruža usluge u svoje ime ili na bilo koji drugi način. Nexia International Limited i pravne osobe koje  su članice Nexia internacionalne mreže (uključujući pravne osobe koje su članice i posluju isključivo pod nazivom Nexia) nisu dio partnerstva na svjetskoj razini. Nexia international Limited isključuje odgovornost za bilo koju radnju ili propust radnje, te odgovornost općenito za bilo koju pravnu osobu koja je članica iste. Svaka pravna osoba članica  koja je dio Nexia internacionalne mreže je odvojeni pravni subjekt.

Nexia International Limited isključuje odgovornost za bilo koju štetu koja proizlazi iz poduzimanja radnje ili propuštanja radnje koja se temelji na sadržaju ovih web stranica, te bilo kojih drugih dokumenata i vanjskih poveznica osiguranih na istima.

Zaštitni znakovi NEXIA INTERNATIONA, NEXIA i NEXIA logo u vlasništvu su Nexia International Limited i korišteni su samo pod licencom. Referiranje na NEXIA ili NEXIA INTERNATIONAL odnosi se na Nexia International Limited ili na ˝Nexia International˝ mrežu pravnih osoba, ovisno o kontekstu u sadržaju.

KOPUN GROUP: