Kopun Group
   za poslovne usluge

   Adresa
   Trg žrtava fašizma 14 / I kat
   10000 Zagreb

   Telefon, fax
   +385 1 4610 294
   +385 1 4610 295
   +385 1 4610 296

   E-mail
   info@kopun.hr

Usluge
Revizija

Revizorski tim čine ovlašteni revizori s certifikatom Hrvatske revizorske komore te pomoćni revizori koji su svoja iskustva stekli revidirajući društva za domaće i strane naručitelje, te konsolidiranjem cijelih grupa, primjenom Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja / Međunarodnih standarda financijskog izvještavanja i primjenom US GAAP-ova. Revizijske usluge, osim gospodarskim subjektima, pružamo i proračunskim korisnicima i udrugama, a isto tako provodimo i reviziju sredstava fondova Europske unije.

Za potrebe naših klijenata koji imaju osnovana društva u zemljama bivše Jugoslavije, u mogućnosti smo, direktno ili preko udruženja AGN International, reviziju obavljati u Sloveniji, Srbiji, CG, BiH i Makedoniji.
Također, preko udruženja AGN international u mogućnosti smo ponuditi savjetodavne usluge te izradu revizije gotovo u svim zemljama svijeta.

Osim usluge zakonske revizije, na zahtjev klijenata pružamo i usluge revizije za posebne namjene, kao i revizije osnivanja i revizije u slučaju statusnih promjena.

Izvješće o transparentnosti /pdf/


HUBERweb © 2010.