Kopun Group
   za poslovne usluge

   Adresa
   Trg žrtava fašizma 14 / I kat
   10000 Zagreb

   Telefon, fax
   +385 1 4610 294
   +385 1 4610 295
   +385 1 4610 296

   E-mail
   info@kopun.hr

O nama
Povijest i razvoj

Društvo KOPUN i Kopun d.o.o., osnovano je 1990. godine, u samom početku razvoja privatnog poduzetništva u Republici Hrvatskoj. Osnivači su mr. sc. Vladimir Kopun, s bogatim konzultantskim znanjem i iskustvom, i Dubravka Kopun, s dugogodišnjim iskustvom u radu i vođenju računovodstva i financija.

Glavna djelatnost društva KOPUN i Kopun odvijala se pružanjem savjetodavnih usluga u primjeni Zakona o pretvorbi društvenih poduzeća, sudjelujući u izradi velikog broja elaborata o procjeni vrijednosti društvenih poduzeća i izrada odluka i programa pretvorbe.

Paralelno s razvojem društva, sa radom počinje i računovodstveni ured koji pruža usluge računovodstva novoosnovanim privatnim tvrtkama u domaćem vlasništvu, ali i sve brojnijim stranim investitorima.

Prateći međunarodna poslovna iskustva, a nastojeći zadovoljiti potrebe naših stranih klijenata, prvi u Republici Hrvatskoj razvijamo uslugu obračuna i isplate plaća s posebnom zaštitom podataka za menadžere.

Nakon donošenja Zakona o reviziji, 1993. godine, osnivamo KOPUN revizije d.o.o., društvo specijalizirano za pružanje usluga revizije.

U navedenom razdoblju postajemo i jedan od osnivača Zagrebačke burze, te KOPUN grupa počinje djelovati i kao jedno od prvih brokerskih društava u Republici Hrvatskoj.

U drugoj polovici devedesetih godina, nakon prestanka rata i početka intenzivnijeg ulaska stranih tvrtki, počinjemo nuditi novu uslugu u RH - due diligence, te uslugu „dubinskog snimanja društava“. Početak pružanja te vrste usluga označilo je angažiranje našeg društva od strane francuskog društva Lesaffre pri preuzimanju proizvodnje kvasca od Plive i Podravke. Do danas smo sudjelovali u stotinjak akvizicija, spajanja i due diligence postupaka.
HUBERweb © 2010.