Kopun Group
   za poslovne usluge

   Adresa
   Trg žrtava fašizma 14 / I kat
   10000 Zagreb

   Telefon, fax
   +385 1 4610 294
   +385 1 4610 295
   +385 1 4610 296

   E-mail
   info@kopun.hr

O nama
Kopun Group danas

KOPUN Group danas čini tim od dvadesetak stručno obrazovanih osoba sa znanjem barem jednog stranog jezika, koji djeluju kao ovlašteni revizori i računovođe, pomoćni revizori, pravnici i ekonomisti, te veći broj vanjskih suradnika – stručnjaka za specifična područja (javni bilježnici, odvjetnici, psiholozi, IT stručnjaci, inženjeri strojarstva, građevinarstva i elektrotehnike, ekolozi, financijski stručnjaci i sl.).

Zahvaljujući našoj stručnoj osposobljenosti, kontinuiranoj edukaciji i međunarodnom iskustvu, većinu naših klijenata čine društva u vlasništvu stranih kompanija. Značajan broj naših klijenata čine i domaći poduzetnici, posebno oni s kojima suradnju ostvarujemo od samog osnivanja njihovih poduzeća.

Klijentima pružamo usluge u svim segmentima poslovnog savjetovanja i kontinuiranog stručnog praćenja, od obuke iz vođenja poslovnog i administrativnog menadžmenta, vođenja računovodstva, detektiranja poteškoća u poslovanju te predlaganja mjera za poboljšanje poslovanja, sve do izrade revizija, računovodstvenih i financijskih analiza, investicijskih studija te pomoći pri akvizicijama, spajanju i podjeli društava.

U želji za što boljim praćenjem poslovanja, brojni klijenti, koji nisu zakonski obveznici revizije, angažiraju nas u provedbi revizijskih postupaka bilo na zahtjev poslovnih banaka, bilo iz vlastitog (vlasničkog) interesa (revizija, uvid u poslovanje, revizija za poslovne namjene), kao i u slučaju posebnih vrsta revizija (osnivanja, povećanja temeljnog kapitala, prilikom statusnih promjena/pripajanja, podjele, spajanja).
Također, pružamo pomoć poreznog savjetovanja društava ili fizičkih osoba, kao i stručnu pomoć prilikom izrade prigovora pri poreznoj kontroli državnih inspekcijskih organa.

U društvu KOPUN Group posebna pozornost posvećuje se redovitoj edukaciji i školovanju djelatnika, koji se temelje na praćenju propisa, održavanju stručnih seminara i internoj edukaciji.

Svi naši klijenti mjesečno primaju 'NOVOSTI' u kojima ih redovito obavještavamo o novim propisima, ukazujemo na stručnu problematiku s odgovarajućim rješenjima, ili ih informiramo o zanimljivostima i novostima iz naše struke.
HUBERweb © 2010.